SÉTÁLNÁL VELEM?

IMG-0589 (1)

A nevem Haas György. Foglalkozásom: sétálóember. Nagyvárosi serpa.

Aki fontolgatja, hogy felkeres egy pszichológust, de nem tudja rászánni magát, gyakran hozzám fordul. Előbb telefonon beszélünk róla, hogy mi ez a séta és hogyan zajlik. Aztán ha úgy érzi, hogy kedve van hozzá, egyeztetünk időpontot és helyet valahol a városban, ahonnan elindulunk. Sétálunk egyet.

A serpák (jelentése: keletiek) eredetileg egy népcsoport neve, amely a Himalája északkeleti részén él a magas völgyekben. Mára a serpa szó a jelentése a köztudatban hegyi vezető. Én nem a hegyek, hanem a lélek ösvényein kísérem a hozzám fordulókat, így ragadt rám a „nagyvárosi serpa” név. Azokkal rójuk az utcákat és tereket, akik szeretnének körbejárni egy témát, amit egyedül nem sikerül. A téma általában valami elakadás, probléma, döntési helyzet.

Nem adok tanácsot. Nem oldom meg a problémájukat, nem döntök helyettük, két-három óra alatt mégis eljutunk valahová. Ha nem, akkor grátisz volt a séta. A válasz nem nálam van, hanem annál, aki a kérdést hozza. Csak nem fér hozzá. Én ezt a hozzáférést segítem.

Nem te hozod a témát. A téma hoz téged.

Ha regisztrálsz itt, azzal nem azt üzened, hogy a séta mellett döntöttél, hanem azt, hogy talán. Még nem tudod. Szeretnéd előbb feltenni a kérdéseidet, hallani, hogy mit válaszolok és hogyan. Töltsd ki az alábbi rovatokat, és kérj több információt! – Válaszként küldök egy tájékoztatót a részletekről, köztük arról, hogy hol sétálunk, mennyi ideig, mennyibe kerül, hogy történik a jelentkezés. A tájékoztató végén három opció közül választhatsz: egyeztessünk időpontot – beszéljünk még – nem, köszönöm. Lépj tovább, hogy megtudd, melyik a te válaszod.

Töltsd ki, és küldd el!

Név és megszólítás:*
Email:*
Mobil:*
téma, megjegyzés:

_DSC5182