SÉTA

Ha regisztrálsz itt, azzal nem azt üzened, hogy a séta mellett döntöttél, hanem azt, hogy talán. Még nem tudod. Szeretnéd előbb feltenni a kérdéseidet, hallani, hogy mit válaszolok és hogyan. Töltsd ki az alábbi rovatokat, és kérj több információt! – Válaszként küldök egy tájékoztatót a részletekről, köztük arról, hogy hol sétálunk, mennyi ideig, mennyibe kerül, hogy történik a jelentkezés. A tájékoztató végén három opció közül választhatsz: egyeztessünk időpontot – beszéljünk még – nem, köszönöm. Lépj tovább, hogy megtudd, melyik a te válaszod.

KÉRLEK, HOGY TÖLTSD KI A SÉTA ŰRLAPOT.

akik már sétáltak velem

Nagyon sokat hezitáltam a séta elött. Bár ne tettem volna. A mi sétánk 3 órán át tartott és életem egyik legnagyobb felismeréséhez érkeztünk el a végére. A végén úgy éreztem, hogy most kezdek élni. Megköszönni sem tudom.

Ági Budapestről., A séta téma: gyemekkori traumák.

Duis tristique pretium nunc, eget imperdiet tortor auctor et. Mauris porttitor mollis metus at sollicitudin. Etiam id bibendum ipsum. Proin molestie, velit eget euismod rhoncus.

Jhon Smith, CEO @ Labib Digital Studio

Fusce in sapien sit amet lectus iaculis porttitor ac at magna. Proin at lectus tincidunt ante dapibus rhoncus. Maecenas eget ornare ipsum. Sed quis consequat lorem.

Thomson Polan, CEO @ Caramal Digital Studio
Nem te hozod a témát.
A téma hoz téged.