Húsvéti hírmondó

ápr 01, 2018

Úgy mesélik, hogy Puskás öcsi mindig Hugónak, a vizilónak neve napján ünnepelte a születésnapját, azon a napon, amit a magyar népszokás bolondok napjának is nevez, de mindez ritkán esik egybe húsvét vasárnappal, a feltámadás, és újjászületés ünnepével. És íme, most itt van mindez, egyetlen tavaszi csokorban. Mi mást tehetnék, mint hogy kötök egy hírcsokrot én is: a holnapi húsvét hétfő mellé odillesztek egy szép szál szerda estét, ahhoz egy sokszirmú szombatot, és átnyújtom neked szeretettel.

Húsvét hétfő

Itt hallgathatod meg a locsolóversemet.

Szerda este

baton

Április negyedikét sokáig ünnepelte az ország. Ezen a héten szerdán este 8-kor egy másfajta ünnepélyesség tölt el bennünket, amikor a VÚ márka tulajdonosaiként először mutatjuk be a stafétát átvenni készülő trénereinket és trénerjelöltjeinket. S hogy ne konzervet adjunk, élő adásban jelentkezünk. 

A LIVE adást ezen az oldalon követheted szerda este 8-kor: https://www.facebook.com/valasesujjaszuletes/. Várunk szeretettel.

Ám ez a hét se ér véget szerdán, annál is kevésbé, mert április 7-én szombaton hív bennünket a Serpaműhely…

Szombat

Az előző műhelyről ma kaptam egy visszajelzést, s miutána szerzője hozzájárult ahhoz, hogy idézzek belőle, már veszem is elő, íme:

„A sétád a fiatalemberrel maga volt a csoda. Próbáltam figyelni, minden szót, rezdülést. Nagyon szép volt, ahogy kísérted a srácot, megszűnt létezni a Gyuri, és ott maradt helyette a Csatorna, akin keresztül megnyilvánul valami sokkal nagyobb. Az az alázat, ami Benned volt, na ezt tanítani kell. Persze nem tudom, hogy lehet-e valakinek ezt tanítani :) Szóval szép összképe volt az egész séta a tudásodnak, a finom érzékenységednek, az alázatodnak a helyzet, a téma, a sétáló, és igen, a közönség irányában. És így meg tudott születni a Csoda. Bámulatos volt látni, hogy igen, létezik a nagybetűs Kegyelem.

A közönség felé történő kis magyarázatok is nagyon jók voltak, érthetővé tették a váltásaidat, vagy azokat, amikor ugyanazt több oldalról feszegetted, hogy megbizonyosodj.

Azt is jól lehetett így kívülről látni, hogy a séta, megállás, elindulás eszközeit szépen használtad úgy, ahogy a beszédben is jöttek – ha a téma megállást kívánt, akkor megálltatok Ti is, egymás felé fordulva. A sétálásban pedig ott volt a teljes mellérendeltség, és ez tetszett.

Jó volt a zárókör is :)

Most még az jutott eszembe (előre is bocs :)), hogy férfi segítőt ilyen női jellegű finomsággal én még nem láttam dolgozni. Azt hiszem, talán ez a legnagyobb értéked, hogy nemtől függetlenül tudod használni ezt.”

(Lia)

Találkoz(z)unk szerdán este a monitor előtt, és szombaton a Jászain.

Oda itt a kopogtató: https://goo.gl/11sGuB